asiantuntija näkee objektiiviestiAsiantuntijapalvelut PK-yrityksille

On asioita, joita ei kannata tehdä yksin. Asiantuntijapalvelujemme avulla pääsette nopeammin oikeiden kehittämiskohteiden pariin. Ulkopuolinen asiantuntija näkee asiat objektiivisemmin, jolloin asioita tarkastellaan ihan eri näkökulmasta kuin henkilöstön kautta. Meillä asiantuntijayhteistyö alkaa aina tarvekartoituksella, jossa kartoitetaan yrityksenne kehittämistarpeet. Vahvuuksiamme ovat erityisesti lanseeraukseen ja sen suunnitteluun liittyvät asiantuntijapalvelut. Tarjoamme esimerkiksi seuraavia asiantuntijapalveluita:


– Hanke- ja projektisuunnitelmat
– Sähköisen liiketoiminnan kehittämissuunnitelmat
– Markkinointibudjetit ja markkinointisuunnitelmat
– Markkina-analyysit
– Kampanjasuunnitelmat
– Mediasuunnitelmat
– Konseptointipalvelut
– Tuotekehitys ja tuotteistaminen
– Yrityskuvan rakentaminen

Konsultointipalvelujen hinnoittelu

Analyysien hinnoittelu vaihtelee hankkeen laajuuden mukaan. Analyysien ja kartoitusten hinnat vaihtelevat työnlaajuuden mukaan. Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä teidän yrityksenne kehittämistarpeet ja tehdään kustannusarvio. Konsulttipäivä (7h) maksaa keskimäärin yritykseen 700e+ALV.

Voit saada asiantuntijapalveluihin tukea jopa 50 %

Suomen valtio tukee yritysten kehittämis- ja innovaatiotoimintaa monella tapaa. Voit saada esimerkiksi ELY-keskukselta yrityksenkehittämisavustusta jopa 50 % hankkeen kustannuksista kohdistuen asiantuntijapalveluihin. Suosittelemme hakemaan yrityksen kehittämistukea. Olemme tehneet yhteistyötä mm. ELY-keskuksen valmistelurahoitushankkeissa ja ProAgrian asiakasyritysten kanssa.

Lisätietoa kehittämistuista hankkeillesi

Tutustu mm. seuraaviin rahoitusmahdollisuuksiin hankkeillesi:
ELY-keskus (kehittämisavustus)

Kilpailuta hankintasi myös meillä

Tarjousta voit pyytää esimerkiksi graafisesta suunnittelusta (verkkosivuista, logosta, suunnittelutyöstä jne.), painopalveluista, hakukonemarkkinoinnista (SEO, SEM), facebook-markkinoinnista, koulutuksista / seminaareista ja muusta palvelusta. Tarjouksen pyytäminen on ilmaista ja vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian.

Lue tietosuojakäytännöt https://www.funlus.fi/tietosuoja/

Tietojasi käsitellään mukaisesti https://www.funlus.fi/tietosuoja/