Koulutuspalvelut yrityksille

Tarvitsetko puhujan koulutukseesi? – Koulutuspalvelut PK-yrityksille

Tarjoamme erilaisia koulutuspalveluita yritysten kehittämistarpeisiin.  Koulutuksen muoto voi olla perinteinen powerpoint-luento tai halutessa työpajamuotoinen kokonaisuus. Myös klinikkamuotoinen koulutus onnistuu, jossa toimimme esimerkiksi markkinoinnin sparraajana ja annamme yrityskohtaista konsultointia. Olemme avoimia luoville toteutustavoille ja digitekniikoille, kurssit voidaan järjestää myös etäopiskeluna / verkkokurssina. Olemme olleet mukana monessa hankkeessa myös asiantuntijana / kouluttajana / sparraajana.

Alkavia kursseja:

Esimerkki aiheita kursseilla:

Sosiaaliset mediat liiketoiminnan tukena

Koulutus perehdyttää sosiaalisiin medioihin ja niiden käyttöön. Tavoitteena on myös antaa käytännön vinkkejä, kuinka hyödyntää sosiaalisia medioita yrityksen liiketoiminnassa. Koulutus sopii yrittäjille, jotka haluavat ja työntekijöille, jotka vastaavat yrityksen markkinoinnista sosiaalisessa mediassa.

Digitaalisen markkinoinnin peruskurssi

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää digitaalisen markkinoinnin muotoihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin yritystoiminnassa.

Hakukoneoptimointi tutuksi

Koulutuksen tavoitteena on kertoa, mitä on hakukoneoptimointi, miten sitä voi käyttää hyödyksi liiketoiminnassa ja miten se toimii. Koulutus sopii hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnin tehostamisesta kiinnostuneille yrittäjille.

Google Ads tehokäyttökoulutus

Koulutuksen tavoitteena on paljastaa ammattilaisten käyttämiä menetelmiä Google Ads -mainonnassa, joilla voit parantaa laatupisteitä, pudottaa klikkauskohtaisia tarjoushintoja sekä parantaa tulosprosenttia ja kohdistusta huomattavasti. Koulutus toteutetaan Google Ads sertifikoitu henkilön toimista ja sen kesto on 7,5 tuntia. Ads-koulutus räätälöidään asiakkaan tietotaidon mukaan. Koulutus voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa.
Tarjoamamme koulutukset tehostavat yrityksenne toimintaa, kartuttavat osaamistanne ja ammattitaitoanne. On tärkeää osata hyödyntää nykyaikaisia välineitä markkinoinnissa, jotka ovat usein kustannustehokkaampia kuin perinteiset markkinointikanavat (esim. sanomalehdet). Jokaisesta koulutuksesta saatte todistuksen ja lisäksi koulutukset ovat täysin verovähennyskelpoisia yrittäjille.

Toteutettuja koulutuksia:

VERKKOKURSSI – Koskettavasti verkossa (2017)
Kurssilla kehitetään omaa verkkoläsnäoloa koskettavammaksi ja vaikuttavammaksi. Verkkokurssilla tehdään yhdessä keskustelupainotteisia tehtäviä ja tutustutaan asiakaskokemuksen muodostumiseen erikanavien kosketuspisteissä. Tavoitteena on oppia suunnittelemaan koskettavaa sisältömarkkinointia ja viestintää verkossa. Kurssilla voit ottaa harjoitustyön aiheeksi esimerkiksi omien verkkosivujen sisällöllisen kehittämisen tai uudistamisen. Kurssin antia voit hyödyntää myös muissa kanavissa. http://www.yrittajat.fi/savon-yrittajat/a/tapahtumat/546695-yom-koskettavasti-verkossa

Kansainvälisen kaupan toteutus – koulutus (5 op) 2016 – 2017
Savonia ammattikorkeakoulun koulutuskokonaisuudessa (Teollisuuden myynti- ja projekti osaaminen – koulutus) kouluttajana ko. kurssilla. Aiheena mm. globaali toimintaympäristö, kansainvälistymisen suunnittelu, kansainvälisen liiketoiminnan toteuttaminen, kansainvälisen kaupan johtaminen ja monikanavainen liiketoiminta.

Digiviestinnän tuloksellisuus ja kannattavuus – koulutus (2 op) 2016 – 2017
Savonia ammattikorkeakoulun koulutuskokonaisuudessa (Teollisuuden myynti- ja projekti osaaminen – koulutus) kouluttajana ko. kurssilla. Kurssilla käydään läpi mm. SEO, SEM, PPC, CTR, ROI, DISPLAY-mainonta, uudelleenmarkkinointi, Google AdWords, Google Alerts, Google Webmasters tools, Google Analytics, short- ja long tail optimointi, sivulataus, Liidi, Laskeutumissivu, Konversio, Bounce rate, Call to action, CPM, CPA ja A/B testaus. Käytännön toteutuksessa syvennytään mittaamiseen AdWords toteutuksen ja tulosten analysoinnin kautta.

Mars-hanke näkyvyyden merkitys asiakaskokemukseen (2016)
Lyhyt luento Itä-Suomen Yliopistolla tietojenkäsittelylaitoksella hakukonenäkyvyyden merkityksestä asiakaskokemukseen http://www.slideshare.net/funlus/hakukonenkyvyyden-merkitys-asiakaskokemukseen-ja-sen-hallintaan

VERKKOKURSSI – Lisää tulosta parantamalla asiakaskokemusta verkkosivuilla (2016)
Verkkokurssi asiakaskokemuksen kehittämisestä, mittaamisesta ja johtamisesta. http://www.yrittajat.fi/savon-yrittajat/a/tapahtumat/489820-yom-verkkokurssi-lisaa-tulosta-parantamalla-asiakaskokemusta-verkkosivuilla

Myynti- ja markkinointikoulutushanke (2015)
Sähköinen myynti ja markkinointi koulutuksen luennot Kiteellä (Funlus Oy). Aiheena Kotisivut antavan kuvan liiketoiminnasta, jossa käsitellään mm. kotisivujen merkitystä liiketoiminnalle ja hyvän suunnittelun periaatteita.
http://www.slideshare.net/funlus/kotisivut-antavat-kuvan-liiketoiminnasta
Sähköinen myynti ja markkinointi koulutuksen luonto Kiteellä (Funlus Oy). Aiheena Hakukoneoptimoinnin ja hakukonemainonnan perusteet.
http://www.slideshare.net/funlus/hakukoneoptimointi-ja-hakukonemainonta-perusteet

Näkövammaisten yrittäjäpäivä (2014)
Top5 vinkit verkkomarkkinointiin koulutus järjestettiin Kuopiossa osana näkövammaisten Yrittäjäpäivää – Mahdollisuuksien markkinat. Koulutuksen ohjelma sisälsi teemat: Millaiset ovat hyvät kotisivut?, fiktiivisen tarinan kukkakauppias Irmasta Kuopiossa, Digimarkkinoinnin kenttä pienyrittäjälle, Hakukoneoptimointi, Google AdWords, Sosiaalinen media, Sisältömarkkinointi ja Sudenkuopat verkkomarkkinoinnissa. http://www.slideshare.net/funlus/top5-vinkit-verkkomarkkinointiin

Sähköinen markkinointi Venäjälle koulutus (2013)
Sähköinen markkinointi Venäjälle koulutus Venäjä osaamisesta referenssinä toimii Sähköinen markkinointi Venäjälle – koulutus Pohjois-Karjalassa Tohmajärvellä. Koulutuksessa käytiin matkailuyrityksen näkökulmasta Internet-markkinointia Venäjälle hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan keinoin.
http://www.slideshare.net/funlus/shkinen-markkinointi-venjlle-koulutus

Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta perusteet Funlus Oy mainostoimisto

Asiantuntijamme

Markus Aho

Mainostoimistoyrittäjä +10 vuotta
Ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot, ITIL® sertifioitu (Foundation, Service Design, CSI), Scrummaster, Lean yellowbelt, Tradenomi (AMK)
050 585 6005
markus@funlus.org
http://fi.linkedin.com/in/markusaho

Koulutuspäivä / työpajapäivä ja tietoiskujen hinta

Hinnat sisältävät matkakulut Suomessa. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Koulutustilat eivät sisälly hintaan. Koulutuksen etukäteisvalmistelun, esityksen ja materiaalin. Koulutuksissa hyödynnetään vuorovaikutteisia opetusmenetelmiä.

Koulutuspäivä

EUR15007h

Puolikas koulutuspäivä

EUR10004h

Parin tunnin koulutussetti

EUR7502h

Tietoisku koulutus

EUR5000.5h

Kilpailuta hankintasi myös meillä

Millainen koulutus sinulle on tulossa? Soita ja pyydä tarjous

Tietojasi käsitellään mukaisesti https://www.funlus.fi/tietosuoja/

Please wait...