Digipaino Kuopio – Nilsiä – Tahkovuori

Useimmiten nopeus on valttia kun haluat painotuotteita. Silloin kannattaa käyttää digipainoa. Meillä on Xante Ilumina 502 -digipainokone + paperileikkurit (Nilsiässä, Kuopio), noutopiste on Nilsiän virastotalolla. Toimitukset myös alkaen 9e+alv muualle Suomeen.

Tuliko messuille on kiirelähtö ja käyntikortit ovat jääneet painamatta? Meiltä saat käyntikortit jopa samana päivänä. Digipainomme pystyy tulostamaan myös säänkestäviä tarroja 45×32 cm kokoon asti. Meiltä löytyy myös hääkutsukortteja erilaisilla sydänteemoilla. Papereista löytyy kullankimalletta mm. Curious Metallics, jolla saat esim. näyttävät lahjakortit. Ominaisuuksia löytyy peruskirjekuoripainosta yrityksen logolla (C4, C5, C6 kuoret ikkunalliset / ikkunattomat) aina muuttuvan datan tulostukseen esim. personoituja kilpailukuponkeja, koodeja, suoramarkkinointikirjeitä (osoitteellisia) ja valmiiksi painettuja kirjekuoria. Voimme tulostaa muuttuvaa dataa (esim. osoitteita) suoraan asiakkaan excel-tiedostosta, joten jokainen painotuote voi olla yksilöity. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, käytämme suuremmissa painotöissä painoalan verkostoamme.

digipaino_kuopio_nilsia

  • Nopea toimitusaika tavallisesti 2-3 arkipäivää (pienet erät), suuremmat erät noin 1 viikko.
  • Muuttuvan tiedon tulostus (esim. osoitteelliset suoramarkkinointikirjeet, kilpailukupongit, lahjakortit…)
  • QR-koodien tulostus painotuotteisiin
  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Suunnittelupalvelu

Yleisiä digipainohintoja

Yksipuoliset käyntikortit

EUR49100 kpl

Kaksipuoliset käyntikortit

EUR59100 kpl

A5-esitteet

EUR120300 kpl

Teippaukset

EUR60neliö

Kyltit

EUR75neliö

Roll-upit

EUR149kpl

C4-kirjekuoret logolla

50100 kpl
225500 kpl
3501000 kpl
  • Ikkunallinen / ikkunaton

C5-kirjekuoret logolla

45100 kpl
180500 kpl
2801000 kpl
  • Ikkunallinen / ikkunaton
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Kilpailuta hankintasi myös meillä

Tarjousta voit pyytää esimerkiksi graafisesta suunnittelusta (verkkosivuista, logosta, suunnittelutyöstä jne.), painopalveluista, hakukonemarkkinoinnista (SEO, SEM), facebook-markkinoinnista, koulutuksista / seminaareista ja muusta palvelusta. Tarjouksen pyytäminen on ilmaista ja vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian.

Lue tietosuojakäytännöt https://www.funlus.fi/tietosuoja/

Tietojasi käsitellään mukaisesti https://www.funlus.fi/tietosuoja/