Funlus mukana edistämässä digitaalisia ratkaisuja Euroopassa

Euroopassa käynnistyy parhaillaan useita hankkeita, jotka keskittyvät digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen hyödyntäen 5G-teknologiaa sekä muita innovatiivisia teknologioita. Näistä yksi on nyt esittelyssä oleva AMBITIOUS-hanke.

AMBITIOUS – Entistä nopeampaa tiedonsiirtoa ja yhteistyötä

Uusimpana polkuna kehitystyömme matkalla on AMBITIOUS-hanke, joka keskittyy digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen 5G-teknologian ja muiden nykyaikaisten teknologioiden avulla. Tämä hanke tuo yrityksille ja kuluttajille uusia mahdollisuuksia yhteydenpitoon ja tehokkaampaan vuorovaikutukseen eri toimijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Uudenlaisia yhteistyöverkostoja on muodostumassa, ja samalla syntyy paljon uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Vaikka 5G tunnetaan uutena tapana siirtää tietoa nopeammin ja viiveettömämmin, se on myös työkalu, joka mahdollistaa uusien, äärimmäisen nopeiden sovellusten ja palveluiden kehittämisen. Nämä uudet teknologiat mahdollistavat ohjelmistojen asentamisen paitsi pilveen, myös suoraan käyttäjien laitteisiin ja jopa verkkojen reunoille, mikä tekee järjestelmistä nopeampia ja luotettavampia.

AMBITIOUS-hankkeen päätavoitteena on rakentaa perusta, joka tarjoaa yrityksille uusia työkaluja tietojen käsittelyyn, analysointiin ja turvalliseen tiedonvaihtoon. Pienet ja keskisuuret yritykset (pk-yritykset) voivat siis tarjota asiakkailleen entistä parempia palveluita hyödyntämällä näitä uusia teknologioita. Hankkeen myötä yritykset voivat löytää uusia tapoja hyödyntää olemassa olevia palveluitaan ja luoda uusia liiketoimintamalleja.

Funlus mukana hankkeessa

Funlus on ilolla mukana tässä hankkeessa ja koordinoi yhtä sen tärkeistä osa-alueista. Meillä on keskeinen rooli uusien teknologisten ratkaisujen kehittämisessä ja soveltamisessa, mikä auttaa pk-yrityksiä hyödyntämään digitaalisen maailman tarjoamia mahdollisuuksia. Toimimme pilotin aikana yhteistyössä paikallisen toimijan kanssa, jolle luomme digitaalisen ohjelmistopalvelun tukemaan käytännön työtä. Pilotin tavoitteena on tuottaa palvelu, joka voidaan ottaa laajemmin käyttöön paikallisen yhteistyökumppanimme verkostoissa.

Kerromme lisää hankkeesta, kun se etenee loppuvuodesta pilottivaiheeseen. Seuraa sillä välin hankkeen LinkedIn-sivua, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista päivityksistä.

ps. Sana AMBITIOUS tarkoittaa muuten intohimoista. Intohimo vie meitä eteenpäin ja kannustaa meitä ottamaan vastaan haasteita, joiden kautta voimme luoda jotain uutta ja mahtavaa. Siispä #onnistutaanyhdessä

Kirjoittajasta

janne

Janne Puhto
FM, datanomi
050 556 8875
janne[at]funlus.fi
https://www.linkedin.com/in/janne-puhto-58bb705b/

Funluksen esittely hankkeen LinkedIn-sivulla: