Kotisivupaketit2022-09-16T15:49:04+02:00

Kotisivupaketit yrityksille

WORDPRESS VERKKOSIVUT OVAT KANNATTAVA SIJOITUS

Haluamme ymmärtää verkkosivujen merkityksen yrityksesi liiketoiminnalle. Parhaimmillaan ne tukevat myyntiä ja hankkivat sinulle arvokkaita kontakteja. Tekemämme verkkosivut ovat tuottaneet asiakkaillemme sadoilla tuhansilla euroilla myyntiä. Verkkosivut ovat ajallisesti ja rahallisesti kannattava sijoitus tulevaisuuteen. Ne palvevat asiakkaitasi 24/7, silloinkin kun sinä lepäät. Kotisivupaketeistamme löydät erilaisia vaihtoehtoja yrityksesi tarpeisiin.

Vauhtia myyntiin.

KÄVIJÖITÄ SIVUSTOLLESI

Nettisivut ilman kävijöitä eivät ole hyödyksi yrityksellesi. Laadimme kotisivut aina hakukoneoptimoinnin näkökulmasta eli sisältö suunnitellaan loppukäyttäjää ajatellen. Tekniset optimointitoimenpiteet auttavat tuomaan sivuston käyttäjien tietoisuuteen ja saavuttamaan hyvän sijoituksen Googlessa. Annamme neuvoja ja ohjaamme asiakkaitamme tuottamaan kiinnostavaa sisältöä myös itsenäisesti.

MYYVÄT KOTISIVUT YRITYKSELLE

Verkkosivut ovat yrityksen luottopelaaja myyntiin ja markkinointiin verkossa. Hakukoneystävälliset verkkosivut löytyvät, kun asiakas etsii tuotteitasi tai palveluitasi hakukoneista. Tietoturvallisilla verkkosivuilla asiakas voi turvallisin mielen antaa omia henkilötietojaan ja tilata. Nopeasti toimivat, selkeät ja silmää miellyttävät sivut luovat erinomaisen ensivaikutelman käyttäjille yrityksestäsi. Hyvät verkkosivut suunnitellaan palvelemaan sen käyttäjiä. Asiakkaasi löytävät yrityksesi palvelut, työnhakija voi täyttää työpaikkahakemuksen ja tavarantoimittajasi saavat verkkolaskutusosoitteen. Saat tilaukset, soittopyynnöt ja tarjouspyynnöt automaattisesti esimerkiksi sähköpostiin.

MIKSI OSTAA KOTISIVUT MEILTÄ?

Funluksen asiakkaana saat laadukkaat sisällöntuotantopalvelut, tekstinsuunnittelun sekä toimivan visuaalisen ilmeen kotisivuillesi. Rakennamme viestintää, joka puhuttelee, tavoittaa asiakkasi ja on mielenkiintoista. Sivuista tehdään päätelaiteystävällisiä ns. responsiivisia, jotka mukautuvat käyttäjän päätelaitteeseen sopivaksi. Kaikki uudet toteutuksemme ovat responsiivisia kotisivuja. Et tarvitse investoida erillisiin mobiilisivuihin. Kuukausimaksullisiin huoletonkäyttöpalveluihimme kuuluu kattavat tukipalvelut (puhelintuki ja sähköpostituki), domain ja webhotellimaksut. Palvelimet sijaitsevat Helsingissä, Suomen parhaassa runkoverkossa. Niitä valvotaan 24/7 ja varmuuskopioidaan päivittäin. Webhotelleissa on eroja ja siksi hinta sisältää nopean kotimaisen palvelintilan. Tarvittaessa järjestämme sinulle suurta kuormitusta kestävän pilvipalvelinratkaisun (AWS).

ILMAINEN KÄVIJÄSEURANTA JA JATKUVA VALVONTA

Asennamme asiakkaidemme sivuille ilmaiseksi Google Analytics -kävijäseurannan, jonka kautta asiakkaat voivat helposti seurata kuka, mistä ja milloin heidän sivuillaan vierailee. Myös lomakkeisiin liitetään tulosseurannat, niin tiedät mitä kautta ostavat asiakkaat ovat tulleet. Näin voit kohdentaa markkinointipanostuksia tuottaviin kanaviin tehokkaammin. Tutustu palveluun Google analytics. Valvomme nettisivujen vireillä oloa 24/7 automaattisilla työkaluilla ja saamme ilmoitukset heti, kun verkkosivut ovat esimerkiksi saavuttamattomissa (alhaalla). Näin voimme varmistaa, että korjaustoimenpiteisiin ryhdytään nopeasti häiriötilanteessa.

HOIDAMME TIETOTURVAPÄIVITYKSET PUOLESTASI

Vastaamme WordPress-tietoturvapäivityksistä puolestasi. Tärkeintä on pitää sivut ajan tasalla. Tämä onnistuu helposti päivitystyökalujen avulla, jotka ovat tätä päivää. Voit pitää vaivattomasti myös yrityksesi blogia yllä. Tarvittaessa saat useita käyttäjätunnuksia. Enää ei tarvitse odottaa ylläpitäjän päivitystä hinnastoon, sillä voit päivittää tekstiä ja kuvia sivuille itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvittaessa laadimme yrityksellesi edullisen päivityssopimuksen, jonka avulla voit tarpeen mukaan soittaa / laittaa sähköpostilla päivitettävät materiaalit ja päivitämme sivut nopeasti ajan tasalle. Näin säästät omaa aikaasi.

Huolehdimme tietoturvasta.

Tarkista verkkotunnuksen saatavuus

Voit tarkistaa maksutta verkkotunnuksen saatavuuden. Voit käyttää myös olemassaolevaa verkkotunnusta.

loading
Kirjoita tähän verkkotunnus
Please verify that you are not a robot.

Kotisivupaketit – Mitä verkkosivut maksavat?

Lyömätön voittajan värisuora, tehokas täyskäsi vai hyvään alkuun yrityksesi starttaavat kolmoset? Sinä päätät millä korteilla markkinoinnissa pelaat. Tutustu Funluksen kotisivupaketteihin ja pelaa viestinnän voitot kotiin!

Kotisivuihin liittyvissä asioissa sinua palvelevat

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Aho.
Markus Aho
Asiantuntija
050 585 6005
markus.aho[at]funlus.fi

Tarvitsetko räätälöidyn tarjouksen?

Haetko jotain muuta kuin pakettiratkaisua? Pyydä tarjous WordPress-verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta täyttämällä allaoleva lomake. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Viestissä voit kertoa millaista verkkopalvelua olet suunnittelemassa ja millä budjetilla. Asiantuntijamme auttavat sinua eteenpäin.

Go to Top