Verkkokauppapaketit

Miksi ostaa yritykselle verkkokauppa?

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut viime vuosina huomattavasti. Tuotteiden hintoja pystytään vertailemaan ja kilpailuttamaan entistä nopeammin. Ostoksia tehdään yhä enemmän mobiililaitteella omalta kotisohvalta käsin. Verkkokaupalla saavutat asiakkaasi myös perinteisten kivijalkamyymälöiden aukioloaikojen jälkeen.  Pysyt paremmin mukana kilpailussa. Verkossa tuotteiden myynnin aloittaminen on helppoa, mutta menestykseen tarvitaan huomattavaa verkkokaupan markkinointi- ja kehittämistyötä. Kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen vaikuttaa verkkokaupassa kaikki se miten käyttäjä on vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa. Me Funluksessa huolehdimme, että verkkokauppakokemus on asiakkaillesi sujuvaa ja helppoa.

Funlus kumppaniksi verkkokaupan rakentamiseen

Meiltä saat valmiiksi mobiiliystävälliset verkkokaupat, jotka löytyvät Googlesta hyvin. Sekä tilausprosessin vaiheet että asiakaskokemuksen muodostuminen verkkokaupassasi ovat tarkasti mietitty. Projektisi suunnitellaan huolellisesti markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Toteutamme myös verkkokaupan markkinointitoimenpiteet, jolloin punainen lanka markkinoinnissa säilyy ja toiminta tuottaa tulosta. Seuraamme markkinoinnin onnistumista asiakkaidemme  kanssa mm. analytiikan keinoin (markkinoinnin toimenpiteiden seuranta, kävijätilastot). Meillä on vahvaa kokemusta ja osaamista verkkokauppojen suunnittelusta sekä niiden rakentamisesta. Referenssi sivustoltamme löydät toteuttamiamme verkkokaupparatkaisuja. Autamme projektiasi onnistumaan ja menestymään.

Vastaamme erikokoisten verkkokauppojen tarpeisiin

Tarjoamme erikokoisille verkkokaupoille joustavia palvelukokonaisuuksia. Suuremmille kansainvälisille verkkokaupoille rakennamme skaalautuvan pilviympäristön, joka vastaa asiakasta lähinnä olevasta palvelinkeskuksesta ympäri maailmaa. Käytämme tarvittaessa kuormantasaajia, jolloin pilviympäristön kapasiteetti reagoi voimakkaisiin kysyntäpiikkeihin. Käytönnössä esimerkiksi BlackFridayna verkkokauppasi pysyy auki. Tähän käytössä on Amazon Webservices CDN kuormantasaajineen. Pienemmille verkkokaupoille usein riittää pienempi ja edullisempi webhotelliratkaisu. Tutustu verkkokaupan teknisiin ylläpitopaketteihin.

Maksunvälittäjälle kaikki yleisimmät verkkomaksut käyttöön

Maksunvälityspalvelu helpottaa verkkokaupan perustamista, sillä et enää tarvitse erillisiä sopimuksia pankkien ja luottolaitosten kanssa verkkomaksujen vastaanottamiseksi.

Palvelun kustannukset ovat vain murto-osan siitä, mitä erilliset sopimukset pankkien ja luottolaitosten kanssa maksaisivat.

Maksunvälityspalvelun kautta saat käyttöösi kaikki yleisimmät maksutavat yhdellä sopimuksella helposti, turvallisesti ja edullisesti.

 Teemme asiakkaillemme sopimukset valmiiksi, maksupainikkeiden integrointi kuuluu meillä hintaan.

Tarvitsetko myös kassapalveluita ja varastonhallintaa verkkokauppaan?

Jos sinulla on olemassa oleva kassajärjestelmä voit kysyä sopiiko se yhteen verkkokauppa-alustan kanssa. Integrointeja eli keskusteluyhteyksiä järjestelmien välille on saatavilla monipuolisesti niin varastonsaldon päivitykseen kuin hinnoittelun hallintaan. Hyvä kassajärjelstemä toimii saumattomasti yhteen verkkokaupan kanssa. Järjestelmissä on myös mahdollista rakentaa asiakkaille erilaisia kanta-asiakashinnoitteluja. Kysy näistä palveluista lisää asiantuntijaltamme.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Aho.
Markus Aho
Verkkokauppa-asiantuntija
050 585 6005
markus.aho[at]funlus.fi

Tarvitsetko räätälöidyn tarjouksen?

Pyydä tarjous verkkokaupan suunnittelusta ja toteutuksesta täyttämällä allaoleva lomake. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Viestissä voit kertoa millaista verkkokauppaa olet suunnittelemassa. Asiantuntijamme auttavat sinua eteenpäin.