Konsultointipalvelut PK-yrityksille

On asioita, joita ei kannata tehdä yksin. Asiantuntijapalvelujemme avulla yrityksesi pääsee nopeammin oikeiden kehittämiskohteiden pariin. Ulkopuolista asiantuntijaa käyttämällä voit saaada uudenlaista näkökulmaa liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseen. Vahvuuksiamme ovat erityisesti aloittavan yrityksen perustamisvaiheeseen liittyvät markkinointi- ja konseptisuunnittelut sekä yritysilmeiden rakentaminen. Tunnemme aloittavan yrittäjän polun, sillä olemme olleet Kuopionseudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijajäsen jo vuodesta 2013. Toimiville PK-yrityksille on tarjolla erilaista rahoitusta asiantuntija- ja konsultointipalveluiden ostamiseen. Voit hyödyntää rahoituksessa esimerkiksi Innovaatioseteliä tai käyttää hyödyksi ELY:n Yrityksen kehittämispalvelut konsultointia.

Tutustu konsultoinnin rahoitusmahdollisuuksiin

Innovaatioseteli

Innovaatiosetelillä voit ostaa 6000 eurolla (+ALV) uutta osaamista yritykseesi 0 euron omavastuulla. Rahoitus on kokeiluluontoista ”de minimis”-rahoitusta. Innovaatiosetelin tarkoituksena on tukea pk-yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Tämä kädenojennus yrittäjille kannattaa ottaa vastaan. Innovaatioseteliä voi hakea pk-yritys (pois lukien toiminimellä toimivat yritykset), jonka toiminta on vakiintunutta. Pk-yrityksessä voidaan esimerkiksi kehittää tuotteita, palveluita ja prosesseja tai hankkia uutta tietoa innovaatiotoiminnan tueksi. Innovaatiosetelillä voi ostaa asiantuntijapalveluita, jotka liittyvät innovaatiotoimintaan. Innovaatiotoiminnalla tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan ja prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista esimerkiksi uuden tuotteen/palvelun lanseeraukseen liittyen.

Ota yhteyttä Markus Aho 050 5856005

Lue lisää Innovaatiosetelistä virallisilta Business Finlandin sivuilta.

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/tutkimus-ja-kehitysrahoitus/innovaatioseteli/

Tuote- ja palvelustrategian kehittäminen, ketterä tuote- ja palvelukehitys.
Innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut. Tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut.

ELY:n Yrityksen kehittämispalvelut

Kaipaavatko yrityksesi markkinointi ja myynti lisää vauhtia? ELY-keskuksen palvelu auttaa vahvistamaan yrityksesi kilpailukykyä strategisella markkinoinnin ja asiakkuuksien suunnittelulla. ELY-keskuksen palvelu sopii kasvua hakeville pk-yrityksille, jotka ovat vakiinnuttaneet toimintansa ja joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla.

Konsultoinnissa teet yhdessä alan huippuasiantuntijan kanssa yrityksellesi markkinointi- tai myyntistrategian. Perehdyt markkinoinnin eri osa-alueisiin, kuten hinnoitteluun, tuotteistamiseen, asiakkuudenhallintaan ja jakeluun. Tunnistat yrityksellesi käyttökelpoiset ja kustannustehokkaat markkinointikanavat ja -keinot, ja saat ideoita, miten erilaisia digitaalisia ratkaisuja voi hyödyntää markkinoinnin ja myynnin tukena.

Markus Aho (Soita: 050 585 6005), toimii konsulttina markkinointi ja asiakkuudet osiossa. Palvelemme esimerkiksi strategisen tason markkinoinnissa (brändimäärittely), markkinoinnin suunnittelussa ja asiakaspolkujen analysoinnissa. Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä.

Voit hakea Markusta konsultiksi aluehallintoviraston sivuilta https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi

Valitse yrityksen kehittämispalvelut ja sieltä alta konsultointi. Sen jälkeen tunnistaudu ja tee uusi hakemus. Autamme sinua hakemisessa.

Lue lisää Yrityksen kehittämispalvelusta virallisilta ELY-keskuksen sivuilta.

yrityksen kehittämispalvelut konsultointi