Saavutettavuus

Verkkosivuston saavutettavuus tarkoittaa sitä, että verkkosisällöt ja -palvelut ovat helposti käytettävissä ja ymmärrettävissä kaikille käyttäjille, riippumatta heidän henkilökohtaisista rajoitteistaan tai käyttämistään teknologioista. Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019) eli digipalvelulaki velvoittaa toimijoita huolehtimaan verkkosivustojen saavutettavuudesta. Saavutettavuus ei ole kuitenkaan pelkästään lakisääteinen vaatimus, vaan myös arvovalinta, joka osoittaa sitoutumista tasa-arvoon ja sosiaaliseen vastuuseen. Tämä ei ainoastaan edistä yhdenvertaisuutta, vaan myös laajentaa potentiaalista käyttäjäkuntaa ja parantaa käyttäjäkokemusta.

Tutustu saavutettavuuspalveluihimme

Tutustu palveluihimme ja varmista, että verkkosivustosi on saavutettava, luotettava ja helposti käytettävissä kaikille käyttäjille. Yhdessä voimme rakentaa digitaalisen ympäristön, joka on aidosti kaikkien saatavilla.

Saavutettavuus-vastaava -verkkokurssi

199€ sis. alv

Tämä verkkokurssi tarjoaa laajan valikoiman itseopiskeltavaa materiaalia, joka on suunniteltu tukemaan oppimista omaan tahtiin. Opiskelumateriaalit ovat käytettävissäsi vuoden ajan, joten voit edetä joustavasti ja oman aikataulusi mukaisesti. Materiaaliin sisältyy koulutusvideot, tehtävät sekä lopputentti. Kurssin suorittamisen jälkeen saat suoritusmerkin sekä -todistuksen.

Verkkosivuston saavutettavuus-arviointi

alkaen 1500 €

Saavutettavuusarvioinnissa käydään läpi sivustosi saavutettavuuden nykytila sekä luodaan sivullesi saavutettavuusseloste. Arvioinnin ja saavutettavuusselosteen lisäksi saat myös vinkit sivustosi jatkokehitykseen saavutettavuuden näkökulmasta. Palvelun hinta riippuu sivustosi laajuudesta, pyydä tarjous!

Räätälöity työpaja

alkaen 1500 €

Tarjoamme räätälöityjä saavutettavuuden työpajakoulutuksia, jotka suunnitellaan aina kohderyhmän tarpeisiin sopiviksi. Työpajan avulla voit kehittää henkilöstösi osaamista ja varmistaa, että heillä on tarvittavat tiedot ja taidot saavutettavuuteen liittyen. Koulutus voidaan järjestää joustavasti joko paikan päällä tai etänä, ja sen sisältö mukautetaan organisaationne erityistarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Aho.
Markus Aho
Asiantuntija
050 585 6005
markus.aho[at]funlus.fi

Saavutettavuuspalvelut sinun tarpeisiisi

Etkö löytänyt näistä sopivaa palvelua, jäikö jokin mietityttämään tai haluatko tarjouksen? Palveluita on mahdollista räätälöidä sinun tarpeisiisi sopiviksi, joten ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Varmistetaan yhdessä, että verkkosivustosi täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset ja tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.