Olemme toimintamme aikana olleet mukana monenlaisissa asiakasprojekteissa. Pääsääntöisesti olemme tehneet yrityskuvan rakennusta PK-yrityksille ja aloittaville yrittäjille. Vahvuutemme on verkkopalveluissa. Pääsääntöinen mainostoimistoprojekti sisältää logon ja brändin määrittelyn, verkkopalvelun ja painotuotteiden (esitteet, käyntikortit) suunnittelun ja toteutuksen. Asiantuntijapuolelle projekti on tyypillisesti konsultointi tai koulutustyö esim. työpaja, luento tai verkkokurssi. Ohessa muutamia poimittuja työnäytteitä lukuisten muiden asiakastöiden joukosta, ole hyvä ja tutustu.

Kiitos erittäin nopeasta ja hyvästä palvelusta.
Vesa Pellikka, Asianajotoimisto A-Legal Oy
Tämän ajan hengen mukaiset nettisivut.
Minna Willman-Hietala, Poijukodit Oy
Asiantuntevaa palvelua
Ali Tolvanen, CottageHolidays.fi
Nuorekasta ja ammattitaitoista suunnittelua. Kuuntelee asiakkaan toiveita ja toteuttaa ne mahdollisimman
tarkasti. Suosittelen.
Pekka Aho, AH-Talotekniikka
Funluksen logostakin sen jo näkee, että tässä on oikeat ihmiset tekemässä juuri heille sopivaa työtä
laadukkaalla tuloksella. Suosittelen!
Janne Puhto, Kadenjalkia.com
Nopea ja yksilöllinen palvelu
Mirjami Hartikainen, Pisara Elinvoimaa
Suorastaan hämmennyin palveluiden tehokkuudesta.
Esko Tetri, Homekoirapalvelu Vito Oy
Hyviä ja laadukkaita tuotteita läheltä. Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.
Jaana Kostian-Kuokkanen, Laskentapalvelu Jaana

Asiakkaidemme kokemuksia – podcastit:

Verkkopalveluita:

Innolact Oy – fermentoinnin ammattilainen
DigicenterNS – hanke Itä-Suomen yliopisto

PuuOlli – verkkokauppa 
Cottageholidays.fi – mökit Saimaalla
Saloniki Gyros Oy – kreikkalainen ravintola
Poijukodit Oy
Jutelma
Pestu Oy
Asianajotoimsto A-legal Oy
MetsäSavo Oy
Eurosuni Oy
AH-Talotekniikka
MT Kotikunto Oy
Pikkukili eläinpuisto
Kuljetuspalvelu Saarelainen Ky
Ikkunasi Oy
Motoajo Oy

Painotöitä:

Kauneustukku Elite Oy – sokerointiopas

Logoja:

Kuvitustöitä

Kuvitusportfolio Sari

Koulutuksia:

VERKKOKURSSI – Koskettavasti verkossa (2017)
Kurssilla kehitetään omaa verkkoläsnäoloa koskettavammaksi ja vaikuttavammaksi. Verkkokurssilla tehdään yhdessä keskustelupainotteisia tehtäviä ja tutustutaan asiakaskokemuksen muodostumiseen erikanavien kosketuspisteissä. Tavoitteena on oppia suunnittelemaan koskettavaa sisältömarkkinointia ja viestintää verkossa. Kurssilla voit ottaa harjoitustyön aiheeksi esimerkiksi omien verkkosivujen sisällöllisen kehittämisen tai uudistamisen. Kurssin antia voit hyödyntää myös muissa kanavissa. http://www.yrittajat.fi/savon-yrittajat/a/tapahtumat/546695-yom-koskettavasti-verkossa

Kansainvälisen kaupan toteutus – koulutus (5 op) 2016 – 2017
Savonia ammattikorkeakoulun koulutuskokonaisuudessa (Teollisuuden myynti- ja projekti osaaminen – koulutus) kouluttajana ko. kurssilla. Aiheena mm. globaali toimintaympäristö, kansainvälistymisen suunnittelu, kansainvälisen liiketoiminnan toteuttaminen, kansainvälisen kaupan johtaminen ja monikanavainen liiketoiminta.

Digiviestinnän tuloksellisuus ja kannattavuus – koulutus (2 op) 2016 – 2017
Savonia ammattikorkeakoulun koulutuskokonaisuudessa (Teollisuuden myynti- ja projekti osaaminen – koulutus) kouluttajana ko. kurssilla. Kurssilla käydään läpi mm. SEO, SEM, PPC, CTR, ROI, DISPLAY-mainonta, uudelleenmarkkinointi, Google AdWords, Google Alerts, Google Webmasters tools, Google Analytics, short- ja long tail optimointi, sivulataus, Liidi, Laskeutumissivu, Konversio, Bounce rate, Call to action, CPM, CPA ja A/B testaus. Käytännön toteutuksessa syvennytään mittaamiseen AdWords toteutuksen ja tulosten analysoinnin kautta.

Mars-hanke näkyvyyden merkitys asiakaskokemukseen (2016)
Lyhyt luento Itä-Suomen Yliopistolla tietojenkäsittelylaitoksella hakukonenäkyvyyden merkityksestä asiakaskokemukseen http://www.slideshare.net/funlus/hakukonenkyvyyden-merkitys-asiakaskokemukseen-ja-sen-hallintaan

VERKKOKURSSI – Lisää tulosta parantamalla asiakaskokemusta verkkosivuilla (2016)
Verkkokurssi asiakaskokemuksen kehittämisestä, mittaamisesta ja johtamisesta.  http://www.yrittajat.fi/savon-yrittajat/a/tapahtumat/489820-yom-verkkokurssi-lisaa-tulosta-parantamalla-asiakaskokemusta-verkkosivuilla

Myynti- ja markkinointikoulutushanke (2015)
Sähköinen myynti ja markkinointi koulutuksen luennot Kiteellä (Funlus Oy). Aiheena Kotisivut antavan kuvan liiketoiminnasta, jossa käsitellään mm. kotisivujen merkitystä liiketoiminnalle ja hyvän suunnittelun periaatteita.
http://www.slideshare.net/funlus/kotisivut-antavat-kuvan-liiketoiminnasta
Sähköinen myynti ja markkinointi koulutuksen luonto Kiteellä (Funlus Oy). Aiheena Hakukoneoptimoinnin ja hakukonemainonnan perusteet.
http://www.slideshare.net/funlus/hakukoneoptimointi-ja-hakukonemainonta-perusteet

Näkövammaisten yrittäjäpäivä (2014)
Top5 vinkit verkkomarkkinointiin koulutus järjestettiin Kuopiossa osana näkövammaisten Yrittäjäpäivää – Mahdollisuuksien markkinat. Koulutuksen ohjelma sisälsi teemat: Millaiset ovat hyvät kotisivut?, fiktiivisen tarinan kukkakauppias Irmasta Kuopiossa, Digimarkkinoinnin kenttä pienyrittäjälle, Hakukoneoptimointi, Google AdWords, Sosiaalinen media, Sisältömarkkinointi ja Sudenkuopat verkkomarkkinoinnissa. http://www.slideshare.net/funlus/top5-vinkit-verkkomarkkinointiin

Sähköinen markkinointi Venäjälle koulutus (2013)
Sähköinen markkinointi Venäjälle koulutus Venäjä osaamisesta referenssinä toimii Sähköinen markkinointi Venäjälle – koulutus Pohjois-Karjalassa Tohmajärvellä. Koulutuksessa käytiin matkailuyrityksen näkökulmasta Internet-markkinointia Venäjälle hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan keinoin.
http://www.slideshare.net/funlus/shkinen-markkinointi-venjlle-koulutus

Pohjois-Savon palvelut Kauppaverkoksi (2012-2013)
Pohjois-Savon palvelut Kauppaverkoksi – hanke Koillis-Savon kuntiin (Nilsiä, Juankoski, Kaavi, Tuusniemi, Rautavaara) Pohjois-Savossa tehty Kauppaverkko selvitys ja tietoiskukoulutukset Internet-markkinoinnista yrityksille. Koulutuksissa yrityksiä monialaisesti. http://www.slideshare.net/funlus/funlus-oy-sahkoinen-markkinointi-mahdollisuudet-15413741

Yhteys luontoon – hanke hakukoneoptimointi ja koulutus (2012)
Yhteys luontoon – hankkeen maaseutumatkailun kehittämistä hakukoneoptimoinnin konsultoinnin ja koulutuksien kautta, Lieksa (2012)

Sähköisen markkinoinnin mahdollisuudet & hakukoneoptimointi –koulutus (2012)
Sähköisen markkinoinnin mahdollisuudet & hakukoneoptimointi –koulutus Kuopiossa. Pääpaino hakukoneoptimoinnissa ja sen kehittämissä.