Yritysilmepaketit

Erottuva yritysilme

Huolitellulla ja hyvin suunnitellulla yritysilmeellä yritys erottuu kilpailijoista ja herättää tunteita asiakkaissa. Laadukas kuvitustyö on mielenkiintoista, helpottaa jäsentämään yrityksen keskeistä viestiä ja lisää haluttua mielikuvaa yrityksestä. Upea yritysilme on ostohalujen herättäjä ja tulee takuulla huomatuksi. Kiinnostava viestintä vaikuttaa asiakkaiden sitoutumiseen ja innostumiseen yrityksen brändistä.

Yhtenäistä viestisi

Yritysilme pysyy myös yhtenäisenä erilaisissa markkinointiympäristöissä, kun sen tukena on selkeä, ajantasainen ja toimintaa nopeuttava visuaalinen ohjeisto. Jos yritys laajenee tai yritykseen tulee lisää henkilökuntaa, ohjeisto auttaa henkilöstöä omaksumaan visuaalisen ilmeen vaivattomammin. Laadukas yritysilme helpottaa asiakkaita löytämään olennaisen tiedon nopeasti ja vaivattomasti. Se säästää asiakkaiden aikaa, helpottaa ostopäätöksen tekoa sekä lisää myyntiä. Yhtenäistämällä yrityksen visuaalista ilmettä voidaan kasvattaa tunnettuutta. Tunnettuihin brändeihin luotetaan ja niiltä myös halutaan ostaa. Funluksen asiakkaana käytössä ovat monipuoliset graafisen suunnittelun palvelut. Me vastaamme siitä, että yritysilme on johdonmukainen, mielenkiintoinen ja yrityksen liikeideaa tukeva.

Yritysilmepakettimme

Graafisen suunnittelun yritysilmepaketeistamme voit valita yritykselle tai organisaatiolle parhaimman ratkaisun. Tarjoamme kolmea erilaista yritysilmepakettia. Kun olet tutustunut tarkemmin paketteihimme, voit varata ajan asiantuntijallemme maksuttomaan ideointipalaveriin, jossa käydään läpi yrityksesi tilannetta ja tarpeita yritysilmeeseen liittyen. Viimeistelemme tarjouksen, ja kun kauppa syntyy, teemme yhdessä sopimuksen toimeksiannosta.

Näin etenemme

Saat yritysilmeeseen liittyvän aloituspaketin mukana täytettävän VISU-lomakkeen, joka auttaa sekä yritystä että graafista suunnittelijaamme määrittelemään yritysilmeesi kannalta keskeiset asiat. Aloituspalaverissa käymme yhdessä läpi lomakkeen asioita ja laadimme projektille vaiheistetun aikataulun. Suunnitteluvaiheessa graafikkomme muotoilee, valitsemastasi yritysilmepaketista riippuen, ilmevedoksen logosta, käyntikorteista, esitteistä, värimaailmasta, graafisesta ohjeistosta jne. Valmiit tuotokset toimitetaan niiden käyttötarkoituksesta riippuen joko sähköisessä tai painetussa muodossa. Projektin lopuksi saat meiltä asiakastyytyväisyyskyselylomakkeen, jolla kartoitamme tyytyväisyytesi palveluihimme.

Ideoimme yhdessä, yhtenäistämme yritysilmeesi ja onnistumme.
Ideointipalaverissa käymme läpi yrityksesi tarpeita ja tilannetta. Aloituspalaverissa määrittelemme yrityksesi brändiin liittyviä asioita yhdessä. Suunnittelemme ja toteutamme yritysilmekokonaisuuden. Projektin päätyttyä mittaamme asiakaskokemusta.

Osta yritysilmepaketti

Lyömätön voittajan värisuora, tehokas täyskäsi vai hyvään alkuun yrityksesi starttaavat kolmoset? Sinä päätät millä korteilla markkinoinnissa pelaat. Tutustu Funluksen yritysilmepaketteihin ja pelaa viestinnän voitot kotiin!

Yritysilmeisiin liittyvissä asioissa sinua palvelevat

Markus Aho.

MARKUS AHO

markus.aho@funlus.org

Myynti

050 585 6005