Mainostoimisto palveluksessasi

Tutustu digitalisaatio- markkinointi- ja koulutuspalveluihimme!

Funluksesta löydät ratkaisut yriyksesi markkinointiin sekä digitalisaation haasteisiin. Olemme luova kuopiolainen mainostoimisto – uskomme aitoihin brändeihin ja kiinnostavaan viestintään. Autamme ja koulutamme yrityksiä kehittämään kommunikaatiota asiakkaidensa kanssa sekä viestimään selkeämmin ja kiinnostavammin. Tarjoamme monipuolisia digitalisaatioratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinoinnin tueksi.

Markkinointi, digitalisaatio, koulutukset.

Tutustu palveluihimme

Palvelun Vimeo toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista. Katso Tietosuoja-sivu saadaksesi lisätietoja.
Hyväksyn

Näin me toimimme

Tutustu prosessiimme

Meille Funluksessa on tärkeää että asiakkaat tuntevat prosessimme. Sujuvat prosessit helpottavat yhteistyötä ja luovat avointa toimintakulttuuria yrityksemme ja asiakkaidemme välille.

Suunnittelemme, määrittelemme ja tuemme.

Määrittelemme

Tyypillisesti aloitamme brändimäärittelyllä, jonka avulla tunnistetaan yhdessä viestinnälliset kohderyhmät, yrityksen arvot ja asemoituminen toimialalla. Viestintästrategian pohjalta ideoimme ja suunnittelemme yrityksen arvoja vastaavan, johdonmukaisen yritysilmeen. Toimiva ja ajaton logo sekä selkeät väri- ja kuvamaailman ohjeistukset helpottavat yritystäsi viestimään järjestelmällisesti erilaisissa markkinointiympäristöissä- ja tilanteissa. Toimivan visuaalisen ilmeen avulla yritys erottuu kilpailijoista ja herättää mielenkiintoa.

Suunnittelemme

Viestintästrategian pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan myyvät ja toimivat verkkosivut, joita voidaan tarvittaessa laajentaa verkkokaupalla. Verkkosivut ovat palvelu, joita asiakkaat käyttävät erilaisiin tarkoituksiin. Niiltä etsitään tietoa, tehdään tilauksia, haetaan mielenkiintoista sisältöä ja tutustutaan yrityksen brändiin. Onnistuneiden verkkosivujen tekeminen edellyttääkin huolellista suunnittelua ja määrittelyä. Käytämme verkkosivujen suunnittelun apuna palvelumuotoilun työkaluja, jolloin käyttäjänäkökulma huomioidaan alusta asti kunnolla.

Tuemme

Teknisessä toteutuksessa käytämme uusinta tekniikkaa ja varmistamme että verkkosivusi ovat optimoitu mobiililaitteille ja toimivat nopeasti. Sivuston suunnittelussa otamme huomioon myös saavutettavuus sekä tietosuoja-asiat. Autamme verkkosivujen käytössä kouluttamalla niiden itsenäiseen päivittämiseen sekä tarjoamalla käyttötukea. Käyttötukemme palvelee sinua arkisin puhelimitse, sähköpostitse ja itsepalveluportaalin kautta. Valvomme verkkosivujesi toimintaa jatkuvasti automaattisilla työkaluilla, jolloin saamme hälytyksen häiriöistä nopeasti ja mahdolliseen korjaukseen voidaan ryhtyä pikaisesti. Huolehdimme varmuuskopioista ja tietoturvapäivityksistä verkkosivujen ohjelmistoihin, jolloin voit turvallisin mielin käyttää verkkosivujasi. Kun tarvitset lisää asiakkaita verkkosivuille, monipuoliset digimarkkinoinnin palvelut ovat käytössä tilauksesta. Parannamme näin yrityksen Google näkyvyyttä ja tuomme lisää asiakkaita sosiaalisen median kampanjoilla.

Etkö löytänyt etsimääsi? Pyydä tarjousta myös muista palveluistamme.