Tutustu Google Ads paketteihimme

Google Ads hakukonemainonta tuo tuloksia

Suomessa tehdään arviolta 10 miljoonaa Google-hakua päivässä. Mikset siis sinäkin hyödyntäisi Googlea asiakasvirtojen lähteenä? Tarjoamme yritysasiakkaille tehokkaan ja nopean tavan tehdä vaivatonta verkkomainontaa Googlen hakukoneissa.

Helppoa mainontaa avaimet käteen periaatteella

Suunnittelemme yritysten mainokset ja valitsemme sopivat hakusanat Googleen suoraan avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaiken asiakkaan puolesta. Näin asiakas voi itse keskittyä liiketoiminnassaan olennaiseen, eli myyntiin. Toimimme asiakkaidemme kanssa yhteistyössä etsien ne hakusanat, joilla tavoitetaan juuri oikeat kohderyhmät. Kaikki kauttamme tulleet kävijät ovat siis tarkasti kohdistettuja potentiaalisia ostajia.

Tiedät tulokset

Palveluumme kuuluu myös kuukausittain asiakkaille toimitetut tarkat raportit mainosten tehokkuudesta, eli uusista kontakteista, käytetystä budjetista, näyttökerroista ja mahdollisista tuloksista eli konversioista, esimerkiksi myynneistä.

Varmistut ettet maksa turhasta

Funlus Oy on Google Partners -yhteistyökumppani ja noudatamme tiukkoja kriteerejä Google Ads -mainonnan suunnittelussa ja hallinnoinnissa. Käyttämällä Googlen sääntöihin sitoutuneita asiantuntijoita voit olla varma, että saat hyvää palvelua ja selkeän käsityksen siitä mikä osuus menee mediaan ja mikä työhön. Google-kampanjanne suunnittelee aina Googlen hyväksymä henkilö (Markus Aho). Ajantasaiset esimerkit palvelupaketeistamme löydät alta, teemme myös Ads -tilien optimointia ja hallinnointia ja Google Ads koulutusta. Kysy rohkeasti räätälöityä tarjousta ja kilpailuta Ads -hankintasi meillä. Kaikkea ei kannata tehdä itse.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Aho.
Markus Aho
Asiantuntija
050 585 6005
markus.aho[at]funlus.fi

Google Ads koulutukset ja räätälöidyt paketit

Voit pyytää tarjousta erilaisiin projekteihin, jotka eivät istu valmiisiin Google-mainontapaketteihin. Esimerkiksi suuret yritykset joiden mediabudjetti on yli 2000 euroa kuukaudessa. Olemme pitäneet koulutuksia Google Adsin käytöstä ja pystymme optimoimaan kampanjoita tuloksen kannalta. Voimme myös avata sinulle uuden tilin, jos olet saanut Googlelta esimerkiksi tarjoussetelin. Ota yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista lisää.