Tutustu Facebook- mainontapaketteihimme

Miksi ostaa Facebook-mainontaa?

Facebook-mainonta on kasvattanut osuuttaan yritysten markkinointibudjetissa jo useamman vuoden ajan. Yksi syy Facebook-mainonnan suosioon on sen hyvä kohdistettavuus juuri sinun asiakaskohderyhmääsi. Voit kohdistaa viestisi mm. sukupuolen, iän, paikkakunnan, harrastusten ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Raporteista voit esimerkiksi seurata kumpaan sukupuoleen mainoksesi on vedonnut paremmin tai vaikuttaako käyttäjän ikä mainonnan tehoon. Tulos eli konversioseuranta on mahdollista Facebook-pikselin avulla. Käytännössä saat tiedon kuinka paljon tuloksia mainonta tuo esimerkiksi verkkokauppaan ostoksina tai kilpailuun osallistumia.

Facebook-mainontapaketit ja hinnat

Tältä sivulta löydät Facebook-mainontapakettimme. Klikkaushinnat Facebooksissa lähtevät 0,01 eurosta liikkeelle, mutta käytännössä hintataso pyörii 0,2-1 euron välillä / klikkaus. Kerro rohkeasti ideasi ja pyydä myös erillinen yksilöity tarjous. Tuotamme palveluita avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Aho.
Markus Aho
Asiantuntija
050 585 6005
markus.aho[at]funlus.fi

Tarvitsetko räätälöidyn tarjouksen?

Etkö löytänyt Facebook-paketeistamme sopivaa vaihtoehtoa? Pyydä tarjous asiantuntijaltamme. Tarjouksen pyytäminen on ilmaista ja vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian.