Kotisivupaketti – Kolmoset

2,250.00

Funluksen Kolmoset on pienen yrityksen kotisivupaketti, jolla pääset markkinointipelissä hyvään alkuun

 Verkkosivun sisältö

  • Kokonaistyöaika 30 tuntia
  • Kesto 1kk materiaalin vastaanottamisesta
  • Asiakas toimittaa logon (vektori), tekstit ja kuvat (mikäli materiaali ei ole valmis, ota mukaan sisällöntuotantopaketti)
  • Korjauskierroksiin 4,5h työresurssi (korjauskierrosten määrä ei ratkaise)
  • Käyttökoulutus 2h (etänä Teams)
  • Verkkosivut ovat asiakkaan omaisuutta (siirrettävissä)
Osasto:

Kuvaus

Verkkosivut ovat tärkeä osa yrityksen digitaalista liiketoimintaa

Verkkosivut palvelevat asiakkaitasi kellon ympäri myös nukkuessasi. Tunnollinen työntekijäsi on valmis aloittamaan erittäin edullista korvausta vastaan. Luottopelurisi ylläpitokustannukset ovat työntekijään verrattuna alle prosentin luokkaa alkaen 20e/kk.

Verkkosivuprojektin eteneminen

1.Ideointipalaveri (maksuton)

2.Tarjouspyyntö

3.Tarjous asiakkaalle

4.Sopimus

5.Aloituspalaveri (etä)

6.Materiaalin kokoaminen

7.Vedos ulkoasusta

8.Korjauskierros vedokseen

9.Websivut vedoksen pohjalta

10. Korjauskierros websivuille

11. Käyttökoulutus ylläpitoon

12.Julkaisu ja testaus

13.Takuukorjaukset

Verkkosivujen neuvottelut alkavat ideointipalaverilla puhelimitse tai etäneuvottelulla. Asiantuntijamme kartoittaa tarpeesi ja toiveesi verkkosivuista ja ehdottaa sopivia ratkaisuita. Kartoituksen pohjalta muodostetaan tarjouspyyntö (tavoitteesi, aikataulut, sisällöt), johon vastaamme tarjouksella. Se sisältää valitun tiimin jäsenet, palvelukuvaukset, hintatiedot ja alustavan aikataulun. Sopimuksella varmistamme vastuujaon projektissa. Esimerkiksi voidaan sopia että asiakas toimittaa logon ja tekstimateriaalit ja me otamme valokuvat. Aloituspalaverissa käymme läpi toimenpiteitä ja aikatauluja, jotta materiaali (tekstit, kuvat, videot) saadaan kokoon. Kun materiaali on kasassa, aloitamme ulkoasun suunnittelun. Vedos sisältää asettelut kuvien ja tekstien kanssa. Sen jälkeen pyydämme palautetta asiakkaalta vedokseen. Yleensä vedokseen tehdään muutoksia korjauskierroksella. Kun vedos on hyväksytty, aloitamme sen pohjalta koodaamaan verkkosivuja. Sen jälkeen pääset kokeilemaan verkkosivuja ja sen toiminnallisuuksia käytännössä. Pyydämme verkkosivuista myös palautetta asiakkaalta. Teemme tarvittavat toimenpiteet palautteen perusteella. Kun websivut on hyväksytty, siirrymme niiden ylläpitoon liittyvään käyttökoulutukseen. Saat etänä opastuksen siitä miten päivität tekstejä, kuvia ja lisäät sivuja. Nyt sivut ovat valmiit yleisölle ja ne julkaistaan. Niiden toimivuus testataan mobiilissa ja pöytäkoneella. Takuukorjauksia tehdään sivulle vielä 1kk asti julkaisusta, jonka jälkeen muutostyöt ovat jatkokehitystä.

Kotisivupaketti Täyskäsi

Väsymätön (tekee töitä 24/7 ilman ylityölisiä)

Empaattinen (osaa palvella älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita responsiivisesti)

Huolellinen (pitää asiakastiedot turvassa)

Ulospäinsuuntautunut (haluaa näkyä myös hakukoneissa)

Helposti lähestyttävä (saavutettavia sisältöjä on helppo käyttää)

Nopea (palvelee vikkelästi)

 

Go to Top