Aluekohdistus

Google AdWords -aluekohdistus voi olla syynä siihen, että mainos ei näy juuri nyt Googlessa. Aluekohdistuksessa valitaan maat tai alueet ja kielet jokaiseen kampanjaan liittyen. Jos oma sijaintisi on kohdistamasi alueen ulkopuolella, et näe mainostasi hakemalla sitä. Voit tarkastella mainostasi sijainnistasi huolimatta Ad Preview and Diagnosis -työkalun avulla määrittelemällä sijainnin.

Päiväbudjetti on käytetty loppuun

AdWords näyttää mainoksiasi mahdollisimman usein päiväbudjettiasi ylittämättä. Kun budjetin raja saavutetaan, mainostasi ei enää näytetä kyseisenä päivänä. Voi myös olla, että kampanjan pienestä budjetista johtuen mainosta näytetään vain satunnaisesti jottei päiväbudjetti ylity.

Ajoitettu kampanja

Et välttämättä löydä mainostasi, jos se on ajoitettu näkymään vain tiettyinä aikoina päivästä tai tiettyinä viikonpäivinä.

Oman mainoksesi haku Googlesta

Jos haet omaa mainostasi toistuvasti Google-haulla, muttet koskaan napsauta sitä, mainos saattaa lakata näkymästä sinulle. Tämä johtuu siitä, että Googlen järjestelmä tunnistaa tietokoneesi ja lakkaa näyttämästä sinulle mainoksia, jotka eivät sen näkökulmasta kiinnosta sinua. Muista käyttää Ad Preview and Diagnosis -työkalua katsellaksesi mainostasi siinä muodossa, kuin se näkyy Google-hakutuloksissa. Tämä estää näyttökertojen kertymisen, kun yrität löytää mainoksesi.

(Lue lisää: https://support.google.com/adwords/troubleshooter/1711301?hl=fi#ts=1712925,1713041,1713044,1712989)