Taideteos on aina viesti graafisessa suunnittelussaGraafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun tärkeimpänä tehtävänä on välittää asiakkaan viesti oikein ja näyttävästi perille. Luovassa työssä jokainen voi vaikuttaa lopputulokseen. Käytämme graafisessa suunnittelussa hyväksi havaittuja tapoja. Suunnittelemme parhaan lopputuloksen aina asiakkaan kanssa. Värit ovat tärkeä osa viestintää ja ne viestittävät eri asioita eri ihmisille. Myös tekstit ovat olennainen osa visuaalista ilmettä. Graafisen suunnittelijamme Sarin matkaa voit seurata hahmotus.fi blogista.

Mitä voimme suunnitella?

Lähdemme tyypillisesti liikkeelle yrityskuvan rakentamisesta eli käytännössä logon ja konseptin suunnittelusta. Tarvittaessa tehdään myös graafinen ohjeisto, jolloin logoa ja värejä voi helposti hyödyntää myös asiakkaan muut yhteistyökumppanit kuten digipainot ja mainostoimistot. Kun konsepti on selkeä onnistuu taittotyö hyvin ja ilme pysyy yhtenäisenä.

Tyypillisiä työtehtäviämme ovat esimerkiksi käyntikortin suunnittelu, logosuunnittelu, lahjakortin taitto, esitteen taitto, lehtimainoksen suunnittelu, julisteen taitto, roll-up-ulkoasun suunnittelu, teippausten ja tarrojen suunnittelu, flyerin taitto, mainoskylttien suunnittelu, word-asiakirjapohjamallin suunnittelu, lomakepohjien suunnittelu, graafisen ohjeistuksen suunnittelu ja erilaiset kuvitustyöt. Digipuolella kotisivujen suunnittelu, verkkokauppojen suunnittelu, Facebook-sivun ulkoasun suunnittelu ja kampanjasivun suunnittelu.

Graafisen suunnittelun hinta

Taittotyö

EUR70h

Kuvitukset

EUR70h

Web-design

EUR75h

Esimerkkejä kuvituksesta

Esimerkkejä kotisivuista

Pyydä tarjous, niin saat projektille tarkan hinnan. Kerrothan tarjouksessa myös aikataulunne ja mahdollisesti myös budjettinne. Suunnittelusta lasketaan arvioituihin työtunteihin perustuva tarjous. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Kilpailuta hankintasi myös meillä

Tarjousta voit pyytää esimerkiksi graafisesta suunnittelusta (verkkosivuista, logosta, suunnittelutyöstä jne.), painopalveluista, hakukonemarkkinoinnista (SEO, SEM), facebook-markkinoinnista, koulutuksista / seminaareista ja muusta palvelusta. Tarjouksen pyytäminen on ilmaista ja vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian.

Lue tietosuojakäytännöt https://www.funlus.fi/tietosuoja/

Tietojasi käsitellään mukaisesti https://www.funlus.fi/tietosuoja/