Canvan jatkokurssi

Parempaa markkinointia, vähemmän vaivaa! Salainen suunnitteluaseesi sosiaaliseen mediaan ja painotuotteisiin. Säästä aikaa ja rahaa ja tee ammattimaista markkinointimateriaalia.

Tällä Canvan jatkokurssilla otamme haltuun brändin visuaalisen johtamisen työkaluja (Brandkit), joilla pidät yritysilmeesi ja viestintäsi yhdenmukaisena. Lisäksi opit miten voit nopeuttaa painotuotteiden suunnittelua muuttamalla mainoskokoa ilman, että työtä tarvitsee aloittaa alusta.

Koulutuksessa tehdään käytännön web- ja painotyöharjoituksia, joiden tavoitteena on pitää ilme vakuuttavana ja yhdenmukaisena. Teoriaa sovelletaan käytännön harjoitusten kautta. Opit organisoimaan suunnittelutöitäsi paremmin kansioiden avulla. Pro-versiossa saat lisäksi käyttöösi laajemman fonttikirjaston ja kuvapankin.

Koulutuksessa hyödynnetään Canva Pro kokeilujaksoa (maksuton 30 päivää) ja kouluttajalta tulee ohjeet sen käyttöönottoon ennen koulutusta.

Kenelle: Kurssille osallistuaksesi sinulla tulisi olla perus atk-taidot sekä Canvan peruskäyttö hallussa. Oma tietokone on pakollinen. Jos mahdollista niin varaudu kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toiselta seurata koulutusta ja toisella tehdä opettavia tehtäviä.Ota myös omaa materiaalia mukaan (kuvat ja tekstit). Jos sinulla ei ole omia kuvia, voit käyttää kuvapankkien ilmaisia kuvia.

Projektin tiedot

Referenssin nimi: Canvan jatkokurssi

Asiakas:

Toimiala:

Ajankohta: 25. toukokuuta 2021 klo 9:00-12:30

Yhteyshenkilö: Niko Knuutinen

Referenssin laajuus: 0,5pv

Projektin tyyppi:

Kategoriat:

Kommentit