Verkkokaupan tiekartta

Verkkokaupan tiekartta -koulutus tarjoaa verkkopalveluprojektista vastaaville apua kädestä pitäen
Ensimmäisessä moduulissa otetaan haltuun verkkopalvelun hankintaan ja uudistamiseen liittyvän projektin punaiset langat. Tutustutaan vaatimusmäärittelyn merkitykseen ja käyttäjälähtöiseen suunnitteluun. Lisäksi huomioidaan käytössä olevat resurssit ja niiden ulkoistustarve (esim. kuvien, sisältöjen hankinta). Myös projektinjohtamiseen otetaan kantaa lean, scrum, itil kehyksien näkökulmasta.

Toisessa moduulissa tutustutaan teknisiin alustoihin ja vertaillaan erilaisten palveluntarjoajien hinnoittelumalleja ja palvelutasosopimuksia. Tutustutaan maksunvälittäjäorganisaatioihin ja automatisointiin esimerkiksi pakettikorttien tulostuksessa erilaisten logistiikka ratkaisujen kautta.

Kolmannessa moduulissa keskitytään käyttäjä/asiakaskokemukseen mm. luotettavuuden, käytettävyyden ja visuaalisen asemoinnin näkökulmasta. Otetaan kantaa myös turvallisuuteen ja tietosuoja-asetuksen tuomiin vaatimuksiin.

Neljännessä moduulissa käydään verkkokaupan työkaluja asiakaspalveluun, automaatioon, seurantaan ja valvontaan ja tutustutaan verkkokaupan markkinointiin yleisesti. Päivät ovat erittäin käytännönläheisiä ja tekemällä opitaan.

Kurssi on suunnattu kaikille verkkopalveluista / verkkokaupoista kiinnostuneille yrittäjille ja toimihenkilöille. Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat suunnittelemassa tai mukana verkkopalvelun uudistamishankkeessa.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on selvä tiekartta, miten verkkopalvelun tai -kaupan projektin voi viedä läpi ja välttää yleiset sudenkuopat matkan varrella. Koulutuksessa verkkokaupan alustalla ei ole merkitystä ja voit hyötyä kurssin sisällöstä myös nykyistä verkkokauppaa kehittämällä. Ihannetilanteessa olet koulutuksen aikana suunnittelemassa ja/tai toteuttamassa verkkokauppa- tai verkkopalveluprojektia.

Lisäksi käytössä on verkko-oppimisympäristössä Moodlessa jaettava materiaali. Välitehtävät ja tavoitteet asetetaan opiskelijakohtaisesti kokoontumisten välillä. Osallistujille tullaan kurssin aikana tarjoamaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen ja ohjaukseen käyttämällä tarkoitukseen sopivia sovelluksia.

Projektin tiedot

Referenssin nimi: Verkkokaupan tiekartta

Asiakas:

Toimiala:

Ajankohta: 24.11.2020 klo 17.00 -20.30 (4 x 3,5h)

Yhteyshenkilö: Jaana Kapustamäki

Referenssin laajuus: 4 x 0,5pv

Projektin tyyppi:

Kategoriat:

Kommentit

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Aho.
Markus Aho
Yrittäjä, ammatillinen opettaja
050 585 6005
markus.aho[at]funlus.fi

Kiinnostuitko?

Voit pyytää tarjousta erilaisiin projekteihin. Ota yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista lisää.