Graafinen suunnittelu

Asianajotoimisto A-legal Oy

, ,

Teimme uudet verkkosivut sivut asianajotoimistolle. "Kiitos Funlus mainostoimistolle loistavasta palvelusta!" http://www.a-legal.fi/

Vauhtihäntä.fi

, , , , ,

Vauhtihäntä verkkokaupasta voit tilata laajasta valikoimasta luonnonmukaisia koiran ja kissanruokia suoraan kotiovellesi Pohjois-Savon alueella. www.vauhtihanta.fi

Eurosuni Oy

Eurosuni Oy on suomalainen terveysalan perheyritys. Olemme toimineet vuodesta 2003 alkaen. Yrityksen toiminta-ajatuksena on edistää ja ylläpitää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Toteutimme Eurosunille juhlavuoden kunniaksi uudet www-sivut.

FamilyTahko

,

Perhematkailun kehittämishanke Tahkolla.

Puustila Golf&Ski

Puustila Golf & Ski tarjoaa laadukasta majoitusta Tahkovuoren matkailukeskuksessa. Puustila uusi visuaalisen ilmeen Funluksen toimesta. "Olemme tyytyväisiä lopputulokseen"

AH-Talotekniikka

AH-Talotekniikka tarjoaa asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista sähkö- ja tietojärjestelmäsuunnittelua yli 40 vuoden kokemuksella. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Kuopiossa, mutta toimintasektori kattaa koko Suomen keskittyen päätoimisesti Itä-Suomen alueelle. Suunnittelemme kohteita myös ulkomaille, joista Venäjän osuus on suurin. Yrityksen omistuspohja on 100-prosenttisesti paikallisten ammattilaisten hallussa, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja paikalliset tarpeet huomioiden.

TahkonTaksipalvelut.fi

Ari Hyvösen takseille parempaa näkyvyyttä Tahkolle. Kotisivut toteutettiin 2012. www.tahkontaksipalvelut.fi