Mainostoimisto Kuopiossa

Olemme palvelualtis, rento savolainen mainostoimisto kalakukkokeskus Kuopiosta.  Tunnemme toimistomme sijaitsee matkailukeskus Tahkovuoren läheisyydessä Nilsiän keskustassa. Asiakaskuntamme on valtakunnallinen ja mutta paikallisesti merkittävin osa asiakkuuksistamme on Itä-Suomesta.

Prosesseista suurin osa tapahtuu paikasta riippumattomasti, palavereita voidaan hoitaa myös kasvotusta ja sen lisäksi Teams ja erilaisialla projektihallinnan työkaluilla, joilla jaetaan tietoa esim vedoksista ja niiden hyväksynnästä asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä nopeasti ja helposti.

Pidämme myös tarpeen mukaan laajaa raportointia kaikista työvaiheista ja niihin kuluneesta ajasta tarpeen mukaan, mikäli ostat tuntiveloituksellista suunnittelutyötä. Näin tiedät mihin työaika on käytetty ja laskulla olevista työnumeroista saadaan työ jäljitettyä nopeasti ja helposti.

 

  • Graafisen suunnittelun työt
  • Visualisointi, logon suunnittelu
  • Painotuotteiden suunnittelu brändisi mukaan yhtenäiseksi: käyntikortit, esitteet, julisteet, kyltit, teipit, mainoslakanat…
  • Materiaalipankki ja hallinta (kuville ja logoille), jolla voit jakaa helposti aineiston eteenpäin ilman sähköpostin liitetiedoistoja
  • Markkinoinnin konsultointi ja koulutus esim Kuopiossa

 

Pyydä tarjous mainostoimistolta Kuopiosta

Tarjouksen pyytäminen on ilmaista ja vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian.

Lue tietosuojakäytännöt https://www.funlus.fi/tietosuoja/

Tietojasi käsitellään mukaisesti https://www.funlus.fi/tietosuoja/